Basic t-shirts

Iedereen heeft wel in ze garderobe: een basic T-shirt. Het komt altijd van pas, al is het onder een shirtje of colbertje of gewoon als T-Shirt. Een basic T-shirt past vaak overal bij en zit ook lekker. Basic T-shirts zijn vooral te krijgen in standaard kleuren zoals zwart en wit. Er wordt vaak gezegd “de beste garderobe begint bij de juiste basics”. De witte T-shirts zijn het meest gebruikt, vaak omdat het bij elke kleur past. Alan Red is een bekend merk van mooie basics shirts en het merk Schiesser is ook een bekend merk in het maken van basic dingen. Je hebt niet alleen basic T-shirts maar ook basic onderbroeken, legging ’s, beha’s enzovoort.

Alan Red T-shirts
Alan Red T-shirts staan bekend om T-shirts die je overal bij kunt dragen en die ook lekker zitten. Alan Red maakt mooie basic T-shirts met een goede pasvorm. Het doel wat Alan Red wilt bereiken is om het leveren van top kwaliteit met een eenvoudige design. De T-shirts van Alan red hebben een vormvaste boord, 100% katoen en de ruime lengte van de T-shirts maakt het ideaal om dit onder een overhemd te dragen.  Alan Red ontwerpt T-shirts voor vrouwen en voor mannen. Vaak met simpele kleuren bijvoorbeeld witte T-shirts. Alan Red verkoopt T-shirts in maten van S tot XXL. Naast de T-shirts met ronde hals en V-hals verkoopt Alan Red ook boxershorts.

Schiesser basics
Schiesser is ook een ontwerper van basics T-shirts en hemdjes maar Schiesser is vooral gespecialiseerd in het maken van basic ondergoed. Schiesser maakt ondergoed van uitstekende kwaliteit en het heeft een prettige draagcomfort en een mooie pasvorm. Vaak zijn de onderbroeken ook standaard en met simpele kleuren zoals zwart en wit. Schiesser maakt niet alleen maar basics maar heeft ook aan modieuze seizoen lijnen gewerkt zoals bijvoorbeeld met badmode. Schiesser heeft een collectie voor dames, heren en voor kinderen.

This entry was posted in Kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *