Regenkleding, het blijft moeilijk!

In Nederland weet je het eigenlijk nooit met het weer….dan weer regent het dan weer schijnt de zon. Hoewel we denken dat het in Nederland minder vaak regent dan dat je eigenlijk zou denken is het toch zo dat de dreiging van regen vaak in de lucht hangt. Niets mis mee dus om goed voorbereid  op pad te gaan.

Leuke regenkleding

Nu denk je misschien aan een ietwat lompe regenjas of vormloze poncho maar er zijn wel degelijk leuke merken regenkleding op de markt die er toch voor zorgen dat je er hip en stijlvol uit blijft zien. Zelfs als die regenbui net op je hoofd is gevallen. Wanneer je hippe regenkleding hebt kun je die echte Hollandse regenbuien in stijl trotseren.

Plastic regenkleding

Goedkope regenkleding is vaak dure zuinigheid, zeker wanneer je hier veel gebruik van wilt maken. Vaak bestaat dit uit niet meer dan een stuk plastic in de vorm van een jas of overgooier, en oké, er komt dan ook geen regen meer door maar anderzijds ademt deze stof ook niet en zit deze helemaal niet lekker. Investeren in degelijke en kwalitatieve regenkleding is dus er belangrijk, zeker voor de lange termijn! Dat is in ons land toch wel het belangrijkste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *