Woolrich jassen de wintermode 2013

De wintermaanden zijn weer in aantocht en dus worden de modetrends weer aangepast. Dit seizoen is het het seizoen van de tegenovergestelde. Zowel stoere mannelijke verschijnselen als de meer vrouwelijke mode is in. Hieronder een tiental modetrends die dit seizoen een aanrader zijn. De meest opvallende zijn de Woolrich jassen,de jassen van Woolrich zijn lekker warm en zien er stoer uit. Wil je dus goed voor de dag komen koop dan de Woolrich jassen in de Woolrich jassen Sale.

 

  1. Mohair

Deze stof kan weer gedragen worden, indien je dit draagt ben je stoer maar toch vrouwelijk en het is heerlijk warm.

 

  1. Exotisch leer

Leer is weer helemaal de bom, trek je leren jasjes maar weer de kast uit.

 

  1. Krijtstrepen

Je kent het wel, de krijtstrepen pakken van die in het verleden voornamelijk door mannen werden gedragen. Dit wordt nu de nieuwe mode voor vrouwen.

 

  1. Knielaarzen

Hoe hoger de knielaarzen hoe beter.

 

  1. Concon-schouders

Geen schoudervullingen, maar wel hogere schouders in de vorm van een soort ei.

 

  1. Jurk over rok

Veel mensen zullen eerst aan deze mode moeten wennen. Het lijkt nogal dubbelop, toch kunnen er zeer leuke combinaties ermee gemaakt worden.

 

  1. Ruiten

Het lijkt old fashion, maar toch is het weer in DE mode.

 

  1. Fifties

Hier kunnen we geen genoeg van krijgen en dus trekken we deze kleding ook dit seizoen weer uit de kast.

 

  1. Lichtroze

Ben je meer op zoek naar vrouwelijkere kleding? Dan is het een echte aanrader om de lichtroze kleding weer aan te trekken. Dit is weer helemaal in de mode.

  1. Tweed

In het verleden was dit meer een mannelijke stof, maar dit seizoen wordt toch weer benadrukt dat wat mannen dragen, vrouwen ook kunnen dragen.

Er is voor iedere vrouw wel wat te vinden met deze mode. Meer behoefte aan stoere kleding? Of lieve schattige kleding? Met deze nieuwste modetrends kun je allen kanten op. Laat je creativiteit de vrije loop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *