Blaklader, eersteklas werkkleding uit Zweden

Omdat we nooit helemaal duidelijk hebben hoe er diverse leestekens boven en onder letters uitgesproken dienen te worden, heeft men voor Nederland van het Zweedse Blåkläder maar gewoon Blaklader gemaakt. Dat merk is inmiddels een begrip geworden in alle vormen van werkkleding van voornamelijk broeken tot shirts, maar ook riemen, hoodies, jassen en zelfs onderbroeken.
Het gaat Blaklader daarbij niet alleen om het produceren van bijzonder degelijke werkkleding, die voldoet aan alle veiligheidseisen, maar dit ook te doen op een manier die het milieu zo weinig mogelijk aantast.

 

Blaklader

 

Een werkbroek is beslist niet zomaar een werkbroek

Je zou kunnen denken dat er een soort van universele werkbroek zou zijn en misschien lijkt dat ook wel zo, maar bij Blaklader hebben ze daar toch een ander mening over. Elke functie waarbij een werkbroek, soms ook wel veiligheidsbroek genoemd, een noodzakelijkheid is, kent zijn eigen specifieke eisen. Soms is beweeglijkheid belangrijk, andere keren bescherming. Het opvangen van extreme temperaturen kan een vereiste zijn, of absolute waterdichtheid. Blaklader gaat bij zijn werkbroeken dan ook niet uit van uniformiteit, maar probeert de werkbroeken aan te passen op de specifieke eisen die elk beroep met zich meebrengt.

 

Wat is er nog meer zo speciaal aan Blaklader werkkleding?

• Laboratorium getest op talloze kwaliteitseisen als slijtage, weerstand op scheuren en trekken
• Gecertificeerd op vastgestelde veiligheidsnormen en milieueisen
• Optimale functionaliteit van alle onderdelen van een product, ver doorgevoerde efficiëntie
• Beste kwaliteit en combinatie in gebruikte materialen
• Esthetische uitstraling op het gebied van design in combinatie met veiligheid
• Duurzaamheid, zowel gericht op milieu als het product zelf
• Online overal ter wereld te verkrijgen met officiële vertegenwoordigers in al 17 landen
• Levenslange garantie op de naden

 

Blaklader, of Blåkläder, fabriceert niet alleen werkkleding, het creëert werkkleding die van begin tot eind aan alle mogelijke eisen voldoet en daardoor voor vrijwel elk beroep de meest optimale combinatie van werkbroek, -shirt en –jas kan leveren.

 

This entry was posted in Kleding.