De Cowboysbag is back!

Veel vrouwen zijn stiekem “verslaafd” aan hun tas. Tassen zeggen iets over het karakter van de draagster van de tas. Je zoekt als vrouw altijd naar de tas die perfect bij je levensstijl past. Een tas maakt of breekt je outfit. De juiste tas moet iets bijzonders uitdragen.

 

Cowboysbag The Bag

 

Een tas met persoonlijkheid én uitstraling is “The Bag” van Cowboysbag, dit is tevens het bestverkochte model van Cowboysbag. Het is een stoere, nonchalante leren tas die opvalt door de kwaliteit die het uitstraalt. Het model is handig in gebruik en heeft verschillende vakken met ritsen, waardoor je veel opbergruimte hebt. Je hoeft voortaan niet meer te zoeken naar je huis of autosleutels, maar kunt ieder item een apart plekje geven. De tas kan direct aan het handvat worden gedragen of juist casual over je schouder.

 

De Cowboysbags zijn er in verschillende uitvoeringen en maten. Zo heb je elegante business bags, die allure uitstralen en waarmee je stijlvol op een sollicitatiegesprek kunt verschijnen, maar ook mooie leren reistassen, waarin je al je reisdocumenten goed kwijt kunt. Cowboysbags heeft slim ingespeeld op de hedendaagse markt en speciale aandacht besteed aan de wens van jonge moeders. De trendy leren Cowboysbag luiertas is dan ook een ´must-have´ voor iedere moeder. Studenten kunnen daarentegen kiezen tussen een mooie schoudertas of weekendtas. Aan de heren is ook gedacht, er is een hele collectie stoere leren en suède tassen in de kleuren, camel, donkerbruin, zwart, cognac en grijs. De speciale laptop bag waarin je je computer kunt opbergen is onmisbaar voor de charmante zakenman.

 

Cowboysbag The Bag is een handige en trendy tas. De cowboysbags worden in verschillende kleuren uitgebracht. Je hebt keuze uit drie verschillende maten, zodat je bij iedere gelegenheid de juiste tas vindt.

Heb je een tas nodig om naar je werk te gaan, dan is de grote tas praktisch, omdat je er A4 formaat documenten in kunt opbergen. Zoek je een kleiner model om sportief bij je spijkerbroek te dragen, kies dan je voor het middelgrote of kleine model.

 

De leren handgemaakte Cowboysbag is tijdloos, authentiek en duurzaam. Of je nu casual, chique of vintage prefereert, bij het merk vind je altijd een echte ´eyecatcher´. De Cowboysbag is back! Een tas waarover goed nagedacht is!

 

 

This entry was posted in Kleding.