De partij voor je haar extensions

Er zijn verschillende plaatsen waar je hair extensions zou kunnen kopen, maar om winkel in en winkel uit te gaan kan best vermoeiend zijn. Gelukkig is het ook mogelijk om hair extensions online te kopen. Oxy Extensions heeft hair extensions van verschillende kleuren en lengtes. Nadat je je order geplaatst hebt, kun je het de volgende dag al verwachten.

Hun extensions zijn van de hoogste kwaliteit gemaakt. Ze hebben echte mensenhaar gebruikt om ze te maken en hebben dus een heel natuurlijke look. Ze worden door middel van clips in je haar vastgemaakt. De clips zijn voorzien van een siliconen laag, zodat je haar niet beschadigt kan raken.

Het is best wel moeilijk om via foto’s na te gaan welke extensions het beste bij jouw haarkleur zullen passen. Maar Oxy helpt je graag daarbij met hun kleuren match service. Zij moeten natuurlijk eerst weten wat jouw haarkleur is. Je moet daarom een aantal foto’s maken om hun een handje te helpen. Maak foto’s op verschillende plaatsen, zodat ze duidelijk kunnen uitmaken welk kleur je haar heeft. Deze foto’s stuur je naar hun en ze zullen je dan adviseren welke extensions jij zou moeten kiezen.

De prijzen van de extensions zijn momenteel verlaagd en je kunt hair extensions kopen die een korting hebben gekregen van wel 18%. Dus bezoek hun website voordat het te laat is. Ben je niet tevreden met je bestelling? Je krijgt de mogelijkheid om het te retourneren. Daarvoor krijg je 14 dagen de tijd. Je hebt dus niets te verliezen.

This entry was posted in Overige.