Denham kleding voor vrouwen en mannen

Nederlands merk
Denham is een Nederlands kledingmerk, wat zich vooral richt op collecties van jeans en denim. Het is opgericht door Jason Denham die een voorliefde voor het vakmanschap van jeans ontwerpen heeft. Zijn inspiratie haalde hij uit het jeans patronenboek ‘The Cutters’. Zijn eerste collectie had jeans met namen als Cutter, Dart, Taper en Tailor. De Denham mannen heten nu Skin, Razor, Drill en Bold. De Denham vrouwen heten nu Skinny+, Sharp en Point. Het logo van Denham bestaat uit een grote schaar, vormgegeven door Jason Denham die 17 jaar geleden zijn eerste jeans uit denimstof knipte.
 

Denham the jeanmaker
De roots van dit in Amsterdam gevestigde label zijn jeans. De Denham jeans worden vervaardigd met als belangrijkste waarden: vakmanschap, functionaliteit en kwaliteit. Het motto van Denham is: “truth is in the details”. Met een visie op traditionele werkkleding en de hedendaagse technieken vervaardigen zij jeans van hoogwaardige kwaliteit. Denham jeans maken deel uit van de internationale modescene en liggen in steeds meer winkels in het buitenland.

Denham voor hem en haar
Denham ontwerpt zowel voor mannen als vrouwen. Denham mannen bestaat uit een collectie van jeans, blouses, jasjes, tshirts en truien. Denham vrouwen heeft een collectie van jersey jurken, blouses, sweaters, rokken, vesten en natuurlijk de overbekende jeans.

Hoogwaardige stoffen
De Denham kleding en jeans worden vervaardigd uit hoogwaardige stoffen. Zo wordt er kleding gemaakt van parachutestof en heeft de denim kleding een aangename pasvorm door er stretch in te verwerken. Door Japanse technieken aan te vullen met Engels vakmanschap slagen de Denham ontwerpers erin de kleding een comfortabele pasvorm te geven. De produktie van de Denham kleding vindt vooral plaats in Japan en Italie.

Denham online
Bestel Denham jeans en kleding online. Denham kleding is in zeer veel online stores te koop. Laat het eenvoudig thuisbezorgen of kies een afhaalpunt naar je keuze.