Kies ook voor een mooi shirt voor onder je kleding

Tegenwoordig kan een T-shirt prima als enkel kledingstuk gedragen worden. Er hoeft niet altijd een trui vest of overhemd overheen. Je kiest voor een goede kwaliteit shirt met een leuke print of kleur.

Onder je trui of overhemd is het vaak wel prettig een T-shirt of een hemd te dragen. Dit voelt zachter aan op je huid en het neem transpiratievocht op. Omdat z’n shirt vaak maar voor een klein gedeelte zichtbaar is besteden mensen hier weinig aandacht aan. Toch is het voor het totaalbeeld zeker wel belangrijk om een mooi shirt onder je kleding te dragen!

Waarom een kwalitatief goed en mooi shirt?

Ten eerste zit een goede kwaliteit shirt lekkerder. Het is gemaakt van een zachter materiaal en de juiste stof zodat het ook daadwerkelijk transpiratievocht kan absorberen. Daarnaast verkleurt een goede kwaliteit T-shirt niet of nauwelijks tijdens het wassen, mits je de wasvoorschriften volgt natuurlijk. Je hebt dus veel langer plezier van een betere kwaliteit shirt.

Witte, grijze of zwarte T-shirts

Veel mannen denken bij een shirt onder hun kleding aan een wit shirt. Afhankelijk van de kleur van je overhemd of trui kan het soms ook heel mooi zijn om niet altijd voor een wit T-shirt te kiezen. Een Grijs of Zwart shirt kan een mooie afwisseling zijn en een chique effect geven. Leg voor het aantrekken van je kleding eens een andere kleur shirt op je overhemd of trui en kijk wat de kleurencombinatie doet. Het zal je versteld doen staan hoe mooi een andere kleur shirt kan zijn.

V-hals of toch liever ronde hals?

Naast de kleur van het T-shirt kun je ook “spelen” met de soort kraag van je hemd. Een ronde hals geeft een heel ander effect als een T-shirt met een V-hals. Een V-hals T-shirt geeft vaak een speelser en minder zakelijke uitstraling. Moderne mannen dragen veelvuldig shirts met een V-hals. Onder een overhemd (zonder stropdas) is het altijd mogelijk om een V-hals shirt te dragen. Een trui heeft soms van zichzelf al een ronde hals. Onder zo’n trui is het lekker om ook een shirt met een ronde hals te dragen. In alle andere gevallen kun je onder een trui ook een V-hals shirt aan.

Kies altijd voor kwaliteit!

Welk shirt ook geschikt is voor jouw outfit, het is van belang om een goede kwaliteit shirt te kiezen. Het shirt is misschien wat duurder maar ik kan je verzekeren dat je er ook veel langer plezier van hebt. Het blijft mooi van model en kleur, ook naar meerdere malen wassen. Ben je op zoek naar een mooi shirt voor onder je kleding, kijk dan eens bij ShirtsofCotton.com. Deze website is speciaal gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatief goede shirts. Of je nou een wit, zwart, grijs, V-hals of ronde hals shirt zoekt, je vind zeker het juiste T-shirt!

This entry was posted in Overige.