Knuffeldoekjes, hoe belangrijk zijn ze ?

O jee, u wilt vertrekken maar het knuffeldoekje van u kindje is verdwenen. Wat nu ? grote paniek! Waar is die tutdoek gebleven? Waarom geeft dit eigenlijk zoveel paniek bij uw kindje ? Als uw kinderen al wat ouder zijn is dit natuurlijk geen normaal gedrag. Voor jonge kinderen daar in tegen wel. De wereld is voor uw kindje nog niet zo groot en dan is zo een doekje erg waardevol en niet vervangbaar! Voor ons is het een simpel doekje. Maar de emotionele waarde voor een tutdoekje is voor uw kindje erg groot. Uw kindje kan zo zijn emoties delen zoals vriendschap, liefde maar ook verdriet en angst. Een knuffeldoekjes is dus een belangrijke aanschaf voor de ontwikkeling van uw kindje.

Goede kwaliteit

Omdat uw kindje dit tutdoekje gaat gebruiken is het erg belangrijk dat deze van goede kwaliteit is. Deze moet dus erg stevig zijn. De materiaalkeuze waarvan de doekjes gemaakt worden moet van goede kwaliteit zijn. Zo is het belangrijk dat de stof waarvan de doekjes gemaakt worden OEKO-TEX gecertificeerd is en/of GOTS gecertificeerd. Zo weet u zeker de de stof vrij is van allerlei chemische middelen die worden gebruikt bij de productie van sommige stoffen. en uw kindje geen allergische reactie krijgt van deze stoffen.

Waar kunt u goede knuffeldoekjes kopen ?

Bij Knuffeldoekjes.eu vindt u een groot assortiment aan tutdoekjes. Ze hebben daar een grote variatie aan verschillende stoffen maar ook een grote variatie aan verschillende vormen. Zoals ronde, vierkante maar ook stervormige knuffeldoekjes. Ook gebruiken ze bij Knuffeldoekjes.eu alleen maar materialen die voldoen aan de OEKO-TEX certificering en/of aan de GOTS certificering. Zo weet u zeker dat u altijd een doekje van de juiste kwaliteit koopt en zult u ook altijd slagen omdat zij een erg groot assortiment hebben. Zo komt u altijd tot de juiste keuze voor uw kindje!