Bij ShirtsofCotton.com vind je jouw ideale witte t-shirt

Misschien zoek je al langere tijd naar een wit t-shirt voor je garderobe. Geen gemakkelijke taak wanneer je als man minstens 1.85 meter lang bent. Helaas blijken veel winkels namelijk niet over grote maten te beschikken. Een goede reden om eens online te kijken. Zo beschikt ShirtsofCotton.com over een ruim assortiment aan witte t-shirts met zeer kleine tot zeer grote maten.

Goede associatie
Iedereen heeft een paar basic t-shirts nodig in zijn of haar kledingkast. Kleuren als zwart, grijs of wit staan altijd netjes onder bijvoorbeeld een trui of blouse. Ook kun je ze eventueel dragen onder een overhemd of polo. In de webwinkel ShirtsofCotton is er aan keuze geen gebrek. Wit is een prima kleur wanneer je netjes voor de dag wilt komen. Mensen hebben bij elke kleur een bepaalde associatie. Wit staat onder andere bekend als de kleur van ‘deugdzaamheid’ en ‘onschuld’. Met het dragen van een bepaalde kleur bepaal jij dus je uitstraling.

Vakkundig afgewerkt
BeoordelingenAlleen al de positieve klantenbeoordelingen op de website bewijzen de kwaliteit die ShirtsofCotton te bieden heeft. De ShirtsofCotton t-shirts in wit zijn mooi afgewerkt en zitten zeer comfortabel. Ze zijn dan ook gemaakt met behulp van speciale katoenweving. De stof American Cotton zorgt ervoor dat het witte-shirt als gegoten zit. Daarnaast heb je geen last van vervelende neklabels omdat deze vakkundig zijn weggewerkt.

Inspiratie uit het verleden
Zoals gesteld zijn de witte shirts gemaakt van American Cotton. Bij het maken van de kledingstukken is dan ook inspiratie gehaald uit het verleden. In de negentiende eeuw droegen Amerikaanse arbeiders in industriesteden al witte t-shirts. Ze voelden comfortabel aan, en waren makkelijk om in te werken. Begin twintigste eeuw droegen American Football spelers de witte shirts als onderkleding. Het zorgde namelijk voor bescherming tijdens het sporten. Dankzij de shirts kwamen pijnlijke schaafwonden bijvoorbeeld veel minder voor. Een ander bijkomend voordeel was het feit dat de t-shirts veel zweet opnamen tijdens zware inspanning. Ook de t-shirts van tegenwoordig nemen gemakkelijk zweet op, waardoor je er allerlei (inspannende) activiteiten in kunt ondernemen.

Wens van de klant staat voorop
De ontwerpers van ShirtsofCotton hebben de wensen van de klant altijd voorop staan. Zodoende is het zelfs mogelijk om verbetersuggesties in te dienen bij de webwinkel. Daardoor zitten de witte t-shirts elke keer beter. Zo komt het wel eens voor dat een V-hals t-shirt niet fijn zit onder een blouse. Bij de ShirtsofCotton t-shirts is dat geen probleem omdat de V-hals zo is ontworpen dat het perfect valt onder een blouse. Of misschien vind je in het uitgebreide assortiment eindelijk het perfecte t-shirt met ronde hals.

Met deze shirts kun je alles aan
Witte shirts bieden dus allerlei voordelen. Ze zitten comfortabel, zijn gemaakt van een goede stof en nemen snel zweet op. Je kunt ze dus prima dragen tijdens verschillende gelegenheden. Denk aan een ontspannen dagje in het park, maar ook tijdens het sporten. Bovendien passen ze ook prima als onderkleding. Met een mooie blouse erboven en een stoere spijkerbroek kun je als modieuze man alles aan.