Warme pantoffels voor in de winter

Je komt in de winter thuis met je natgeregende schoenen en loopt op je sokken verder door het huis. Niks is dan fijner om je voeten te verwennen met warme pantoffels. Toch draagt maar de helft van de mensen pantoffels binnenshuis. Dit terwijl er vaak honderden euro’s per jaar worden besteed aan schoenen voor buitengebruik. De pantoffel wordt wel steeds populairder. Onder jongeren populaire merken als UGG Australia, Ruby Brown en McBaff hebben hier aan bijgedragen met een grote en hippe collectie pantoffels.

Kinderpantoffels

Vooral onder kinderen, lees de ouders van kinderen, zijn pantoffels een geschenk uit de hemel. Kinderen lopen toch vaak met vieze schoenen naar binnen en met goede pantoffels voorkom je een vies tapijt of bank. Het is niet voor niks dat er een groot aanbod sloffen is voor kinderen. Met name de dieren pantoffels zijn erg populair bij kinderen. Let er wel op dat de pantoffels een goede antislip laag heeft zodat ze een goede grip hebben op gladde vloeren.

Bekende merken

Er zijn verschillende merken met een groot aanbod sloffen en pantoffels. De bekendste merken zijn Rohde, Schawos, Giesswein, Romika en Haflinger. Daarnaast zijn er nog een aantal merken die zich specialiseren in het ontwerpen van schapenwollen sloffen. De merken UGG Australia, Shepherd of Sweden, Warmbat Australia en Sorel hebben stijlvolle sloffen ontworpen met een schapenvacht binnenkant die zorgt voor de beste warmte zonder dat je voeten gaan zweten. Met name UGG sloffen zijn populair

Speciale sloffen

Sloffen zijn er in alle vormen en maten voor volwassenen. Zo heb je ook voor volwassenen de dierenpantoffels en één van de populairste modellen zijn de klomppantoffels. Maar ook magnetron sloffen worden door veel mensen gedragen, toch raden wij magnetronsloffen niet aan, omdat ze maar korte duur voor warmte zorgen en je voeten er met name door gaan zweten. Meest gedragen blijven de muilpantoffels, waarvan de achterkant open is en dus met name de voorkant van je voeten goed warm mee wordt gehouden. Toch is in de winter als het echt koud is een volledig omsluitende slof aan te raden, zodat je hele voet warm wordt gehouden.

Sokpantoffels

Heb je geen zin in het dragen van pantoffels, maar ben je ook klaar met kapotte sokken? Dan is een sokpantoffel waarschijnlijk een goede oplossing voor je. Onder andere Haflinger en Giesswein hebben een groot aanbod slofsokken. Je zal nooit meer last hebben van versleten sokken en de soksloffen hebben een goede antislip-laag.

This entry was posted in Kleding.