Werken bij de grootste retailer!

Dit is de droom voor elk persoon die weg is van de grootste merken in fashion, beauty en lifestyle artikelen. Eigenlijk is een warenhuis het walhalla onder de grote merken. Urenlang door een stad heen lopen om bij je favoriete winkels te komen en dan begint het ook nog eens te regenen, dat wilt toch niemand. Dat is allemaal opgelost als je gaat winkelen in een warenhuis!

Je wilt in de leukste en nieuwste kleding lopen, allemaal verkrijgbaar bij de grootste retailers zoals de Bijenkorf en Hudson’s Bay. Iedereen begrijpt dat deze merkkleding niet zomaar je kast in komt waaien, hier moet gewerkt voor worden. En als jij als eerste op de hoogte wilt zijn van de nieuwste artikelen, dan is het werken bij deze warenhuizen de ideale optie voor jou!

Maar wat voor soort warenhuizen zijn er eigenlijk in Nederland te vinden? De grootste warenhuis en misschien wel de bekendste is de Bijenkorf, hier vind je de mooiste designmerken als Balenciaga, Prada, Hugo Boss en Ralph Lauren. Hudson’s Bay is voor vele Nederlanders een nieuw warenhuis. Het is namelijk pas een klein jaar in Nederland gevestigd. Van origine komt Hudson’s Bay uit Canada, maar deze mega retailer is inmiddels over de hele wereld vindbaar. Grote merken als Balmain, Armani en Calvin Klein.

Kortom, wil jij jouw passie voor fashion combineren met je werk en daarnaast ook nog eens op de hoogte zijn van de nieuwste artikelen? Dan is werken bij de Bijenkorf of Hudson’s Bay ideaal voor jou!