Dames badkleding

De zomer is weer ten einde en de badpakken, bikini’s en andere badkleding kan de kast weer in. Het donkere grauwe weer is voor veel mensen weer even wennen na een mooie zomer. Echter neemt het wel weer voordelen met zich mee voor het aanschaffen van de dames badmode. Deze voordelen zullen we hieronder behandelen:

Sale
Elke winter komt opnieuw de badmode van de zomer ervoor in de aanbieding. Veel mensen willen het jaar erna toch weer de nieuwe badmode of willen geen ‘oude’ bikini aan. Vaak zitten veel bedrijven ook nog met restpartijen van de zomer waar ze graag vanaf willen. Voor de mensen die over het algemeen iets minder te besteden hebben is dit een uitgelezen kans om goedkope damesbadkleding te kopen.

Nieuwe badmode trends 2014
Voor de mensen die altijd het nieuwste van het nieuwste willen hebben worden over een aantal maanden ook alweer de nieuwe trends gepresenteerd. De verwachting is dat de trends waarschijnlijk niet veel zullen afwijken van de trends van de zomer van 2013. Net zoals in 2013 zal de Fringe bikini waarschijnlijk weer de kroon spannen, opgevolgd door de bandeau bikini en push up bikini.
Verder zullen de kleuren en prints op de bikini wel wat verschillen t.o.v. 2013. In 2013 waren vooral vrolijke kleuren en bikini’s met prints erg populair. De verwachting is dat dit in de zomer van 2014 wel anders zal zijn. Waarschijnlijk zullen veel vrouwen weer zwarte en witte bikini’s gaan dragen en zullen de bikini’s met prints vrijwel helemaal verdwijnen.
Let op: dit zijn verwachtingen, de echte trends moeten nog gepresenteerd worden!

Wil jij op de hoogte blijven van de badmode trends? Volg dan het nieuws op Zwemkleding.nl.

This entry was posted in Kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *