De grote voorjaars schoonmaak!

DannHensums-998x350De astrologische zomer kent zijn ‘kick off’ op 20 maart. En dat gebeurt ieder jaar op het zelfde moment maar de timing voor het echte voorjaarsgevoel verschil wel ieder jaar. De lente komt pas echt los als de middag temperaturen boven de 17 graden uitkomen. Na het afgelopen weekend weten we het weer: the spring is in the air!

Bij de start van de lente is het de hoogste tijd om je kledingkast eens goed uit te ‘mesten’. In de loop van de tijd kopen we kledingstukken en verzuimen we om oude broeken, t shirts en ondergoed weg te gooien. Hier zijn meerdere redenen voor zoals laksheid en ‘ach, het kan altijd nog van pas komen’. Wat vooral bij mannen speelt er nog wel eens wat anders: emotie. Sommige kledingstukken worden geassocieerd met leuke momenten of periode of hebben een hele goede herinnering er aan over gehouden. Dan wordt na iedere opruimbeurt het kledingstuk bewaard voor de volgende opruimwoede.

Boxershorts kopen!

Wanneer je bepaalde kledingstukken langer dan een jaar niet meer hebt aangeroerd is het hoog tijd voor de zak van Max… In dezelfde categorie vallen ook de boxers met gaten of die verwassen zijn. Dumpen en op zoek naar vonkel nieuwe. Op de markt zijn vele merken en white labels op de markt en waar kies je dan voor?

Nieuw op de online boxershorts markt is Dann Hensums. Het Amsterdamse bedrijf met zijn wortels uit Groningen maken premium underwear in een betaalbare klasse. Met innovatieve materialen zijn ze in staat om ondergoed te maken die langer goed blijft. Zo is speciale elastaan, Lycra, verweven in het katoen waardoor de pasvorm zijn vorm behoudt. Bovendien hebben alle modellen van deze ondergoedlijn een stevige maar superzachte elastieken band. De band voorkomt dat de boxer geen striemen achter laat en zorgt ervoor dat de boxer goed blijft zitten. In alle omstandigheden Toch maar boxershorts kopen op 20 maart? Geen slecht idee. We tippen de Dann Hensums boxershorts aanbieding!