Over het merk Wam Denim

Het merk Wam Denim kun je vluchtig in drie woorden omschrijven: zelfverzekerd, sterk en stijlvol. Wam Men is een merk voor elke soort man. Iemand uit het zakenleven, politiek of de gewone burgerman. Mannen dragen Wam Denim kleding om zich goed te voelen en om hun enthousiasme uit te beelden door de kleding die ze dragen. Wam Denim kleding is vooral befaamd om een uitstekend oog voor detail. Het is ook erg gedurfde en gekleurde kleding. Wam Denim is een modebepaler als het gaat om bijvoorbeeld Italiaanse overhemden. Uiteindelijk is Wam Denim een unieke en onderscheidende kleding stijl.

Het ontstaan van Wam Denim

Ahmad Khaled Wasim en Mirwais Amiri zijn de oprichters van de Wam Denim. Het begon allemaal als een klein bedrijf in Nederland en dat slechts 13 jaar geleden. Ze beschikten over een klein winkeltje op een weekendmarkt. Vrijwel al het geld dat werd verdient, werd direct weer gestoken in het kledingbedrijf. Toen de omzet van hun bedrijfje alsmaar begon te groeien zochten ze naar goede groothandels, maar al snel bleek dat geen één groothandel bij hun bedrijfje paste.

Daarom richten Ahmad en Mirwais hun eigen groothandel op en vonden al gauw genoeg leveranciers die uit alle hoeken van Europa kwamen. In 2006 richtte ze hun eigen merk op genaamd Wam Denim. Ze vonden dat de man zich gedurfd en goed moest kleden. En Ahmad en Mirwais hadden daar oog voor. In slechts vier jaar tijd werd Wam Denim zo bekend dat bijna de hele wereld ze kent.
Wam Denim heeft een online webshop maar daarnaast ook winkels. In Nederland zitten ongeveer 11 winkels van Wam Denim. Bijvoorbeeld in een grote stad als Amsterdam of Alkmaar vindt je een winkel van Wam Denim.

This entry was posted in Kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *