Mode must haves

Persoonlijk kan ik het lastig vinden om de laatste mode bij te houden, inspiratie te vinden en kleding te vinden die ik echt leuk vind. Zodra ik de kleding heb aangeschaft begint de ontevredenheid na een aantal weken toe te nemen en vind ik het uiteindelijk een miskoop. Heb jij hier ook van? Lees dan even verder, want ik ga je uitleggen hoe je hier vanaf kunt komen.

must have kleding

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Momenteel doe ik eerst goed research voordat ik überhaupt wat ga kopen. Ik doe geen impulsieve aankopen meer en denk overal iets langer over na. Ik ben blij dat dit heeft mogen veranderen. Mijn tactiek voordat ik kleren ga inkopen is als volgt: ik bekijk het aanbod op verschillende websites, lees blogs over mode, bekijk tijdschriften, volg verschillende mode experts op instagram en bezoek regelmatig beurzen. Op deze manier blijf ik op de hoogte van de laatste mode en weet ik beter wat ik wil op het gebied van kleding.

Zo heb ik bijvoorbeeld een blog die ik vaak bezoek. Deze blog heet Mode Must Haves. Een perfecte website om inspiratie op te doen of om eventueel kleding te kopen. Het aanbod op deze website is ontzettend groot, de mensen van de klantenservice zijn bereid je te helpen en daarnaast hebben ze gewoon ontzettend leuke kleding.

Wat je overigens ook nog zou kunnen doen is gewoon een dagje winkelen zonder iets te kopen. Je observeert, past kleding en beslist vervolgens thuis wat je gaat kopen. Dit is echter niet voor de meeste mensen weg gelegd!