Online betaalmogelijkheden

Ga je voor het eerst iets online bestellen? En wil je graag weten hoe je kan betalen voor je bestelling?. De meeste webshops bieden meerdere betaalmogelijkheden aan. Wij zetten er een paar voor je op een rij.

Direct betalen via iDEAL

Allereerst kun je natuurlijk direct je bestelling betalen. Alle webshops bieden deze betaalmogelijkheid. Je besteld iets, en wanneer je bij de laatste stap in het betaalproces komt, krijg je de optie om via iDEAL te betalen. Dit betekent dat je direct met je pinpas de bestelling digitaal overmaakt. Op deze manier weet je in ieder geval zeker dat je je bestelling hebt betaald, en dat je niet een betalingsachterstand krijgt.

Creditcard

Sommige mensen vinden het prettiger om met hun creditcard te betalen. Bij de meeste webshops kun je dit doen. Dit is ook handig als je via een buitenlandse webshop een bestelling gaat doen: hier heb je namelijk meestal een creditcard voor nodig. Ook veel Nederlandse winkels bieden de mogelijkheid om met een creditcard te betalen.

AfterPay

Je kunt er ook voor kiezen om achteraf pas voor je bestelling te betalen. Dit noem je AfterPay. Dit betekent dat je nadat je de bestelling hebt ontvangen, het geld digitaal overmaakt naar de betreffende webshop. Sommige mensen vinden het namelijk fijn om eerst te kijken of de bestelling aan hun verwachtingen voldoet, voordat ze hier voor gaan betalen. Voor dit soort mensen biedt AfterPay een uitkomst. Het is ook handig als je op dat moment krap bij kas zit.