Primark online shop

De Primark is één van de snelstgroeiende mode en fashion winkels van heel Europa met inmiddels meer dan 200 vestigingen. Inmiddels zijn er in Nederland alweer 4 winkels, namelijk in Hoofddorp, Rotterdam, Zaandam en de nieuwste aanwinst in Almere sinds december 2012. Het voordeel van de Primark is dat je er alles kunt vinden, zoals Dameskleding, Herenkleding,  Kinderkleding en Schoenen. De Primark shops bieden een ruime keuze artikelen voor een grote doelgroep. Voor elke gelegenheid, of het nou voor werk, school of een feest is vindt u kleding bij de Primark. Het voordeel van Primark winkel is dat zij vele kledingmerken verkopen en een mega groot assortiment aanbieden. De winkels zijn daarom altijd enorm ruim tot duizenden vierkante meters.

 

Primark online shoppen?

Helaas is het nog niet zover, we kunnen nog niet spreken van een ”Primark webwinkel” in Nederland. Maar dat zal in de toekomst wel anders zijn. Via deze website en onze Facebook blijf je op de hoogte mocht de Primark in de toekomst online gaan. Zodat jij kunt shoppen bij jouw favoriete winkel zonder de deur uit te hoeven. Een online webshop zal namelijk een echte oplossing zijn voor vele consumenten in Nederland. Ook kun je later weten rechts of je geïnteresseerd bent of de Primark online moet gaan of juist niet. Wij zijn benieuwd naar jou mening als fansite.

 

Bron: www.fashioninstamagazine.nl
Bron: www.fashioninstamagazine.nl

 

Wat zouden de voordelen zijn als je online zou kunnen shoppen;

– Groot assortiment, in de Primark winkels in Nederland is het assortiment zo groot dat het soms onoverzichtelijk is, de kleding ligt soms helemaal door elkaar getrokken waardoor jij net dat leuke shirtje niet meer kunt vinden. Op een online shop zou jij via een klik op de muis direct het gehele assortiment kunnen bekijken.

– Veilig betalen, op internet is betalen tegenwoordig heel veilig, je kunt bijvoorbeeld met Ideal of Paypal betalen.

– Niet overal heb je een winkel vestiging , dus online bestellen zou vaak goed uitkomen. Nu is het zo dat als je uit het noorden van het land komt, er echt een dagje uit van maakt om naar de Primark te gaan. Als er een Primark online shop zou zijn dan kan je  gemakkelijk via je laptop of computer simpel bestellen wanneer het jou uitkomt.

Primark folder

Ook biedt deze winkel een leuke folder waar je altijd leuke kleding kan zien wat wordt aangeboden in de Primark winkels in Nederland, zo kun je vooraf al kijken of je iets wilt halen bij de Primark bij jou in de buurt. De Primark folder kun je hier vinden.

Op de hoogte blijven

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de Primark via onze Facebook en onze pagina met nieuws over de Primark in Nederland. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes over de nieuwste kleding trends van Primark, nieuwe winkels in Nederland en andere leuke aanbiedingen van het kledingmerk. Zo weet je direct wanneer je weer kunt shoppen bij de mooie winkel met goedkope kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *