Sarah Jessica Parker

De meeste mensen kennen haar zeker wel, Sarah Jessica Parker is hot op dit moment. Behalve een (Amerikaanse) actrice, model, zanger en producer heeft ze ook nog eens onlangs een eigen schoenenlijn gelanceerd. En met succes! Maar natuurlijk kan dat ook bijna niet anders met zo een bekende naam achter het merk. Misschien ken je haar beter als Carrie Bradshaw uit Sex and the City… een enorm populaire serie, voornamelijk onder vrouwen. Sarah is geboren in 1965 en heeft al behoorlijk wat rollen op haar naam staan.

Wist je trouwens dat Sarah nog twijfelde aan mee te spelen in Sex and the City toen ze het script bekeken had? Gelukkig heeft ze toch meegewerkt aan deze geweldige serie en leverde het haar 5 nominaties en een Emmy Award op. Op fashion gebied is Sarah altijd een geliefd model geweest. Leuk feitje is dat ze in 2000 op de MTV Movie Awards maar liefst 14 keer van outfit wisselde tijdens de show! Ze schreef ook geschiedenis doordat ze voor the Gap als eerste ooit een meerjarig contract ontving in de kledingindustrie… dit werd voordien nog nooit eerder gezien.

En zoals je tegenwoordig bij zoveel bekende personen ziet heeft Sarah natuurlijk ook in de parfumwereld haar naam gemaakt. Zo lanceerde ze in 2005 haar eigen parfum genaamd ‘Lovely’. Later volgde in 2007 de parfum genaamd ‘Covet.’. Het lijkt in de wereld van topsterren tegenwoordig erg gebruikelijk hun naam te gebruiken om allerlei producten (meestal beauty & fashion gerelateerd) te lanceren en promoten. Natuurlijk erg lucratief gezien door de bekendheid er meteen erg veel aandacht aan de producten besteed wordt door pers en media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *