Veel gemaakte fouten bij de aanschaf van een bh

Heel veel vrouwen dragen de verkeerde bh-maat, waardoor het dragen van een bh niet echt fijn is. Het is zaak om een bh te kopen in de goede maat, maar de meeste mensen weten niet waar ze op moeten letten. In dit artikel kun je veel gemaakte fouten vinden die vrouwen maken bij het kopen van een bh en de oplossing hiervoor, zodat dit jou niet hoeft te overkomen.

Een bh kopen met een te wijde omvang

Zoals iedere vrouw weet bestaat een bh uit een cupmaat en een omvangmaat. Veel vrouwen kopen een bh met de verkeerde omvang. Hierdoor zit de bh niet helemaal lekker. Nu vraag je je natuurlijk af hoe je nu kunt merken dat je een bh hebt gekocht met de verkeerde omvang? Dat merk je door het volgende, namelijk een omhoog kruipende achterkant. Als de achterkant op de kleinste sluiting omhoog blijft kruipen, heb je gewoon een bh gekocht met een te wijde omvang. Dit kun je in het vervolg voorkomen door een bh te kopen met een wat kleinere omvang.

Een Bh kopen met een te grote cup

Als je borsten uit je cup vallen als je bukt, kan dit beteken dat je een bh hebt gekocht met een te grote cup. Blijf je last hebben van dit probleem, ondanks dat je de bh-bandjes strakker hebt aangetrokken? Dan kun je er wel simpelweg vanuit gaan dat de cup te groot is. Dit kun je voorkomen door een wat kleinere cup te kopen. Heel veel vrouwen overkomt dit, omdat je het niet merkt wanneer je niet hoeft te bukken. Om dit te voorkomen is het dus een idee om voortaan als je een bh gaat passen ook even te bukken. Op deze manier weet je zeker dat de cup niet te groot is.

Een bh kopen met een te grote cup en een te wijde omvang

Het is ook mogelijk om alle maten verkeerd te hebben, dan heb je waarschijnlijk last van knellende bh-bandjes. Het gewicht van je borsten komen dan namelijk op je schouders terecht, terwijl het gewicht van je borsten ondersteund moet worden door je bh. De omvang is dus te wijd en de cupmaat te groot, waardoor je weinig steun hebt aan je bh en je dus eigenlijk net zo goed geen bh kunt dragen. Dit is heel makkelijk te voorkomen, door gewoon een bh te kopen met een goede cupmaat en een goede omvang.

Als je niet goed weet welke bh-maat je moet hebben, is het aan te raden om dit zelf op te meten of dit in een bh speciaalzaak op te laten meten. Door dit te doen, kun je een hoop ellende met bh’s besparen. Zoals al eerder aangegeven, kopen de meeste vrouwen een bh in de verkeerde maat. Als je alle tips van dit artikel doorleest en naleeft, is de kans dat je een bh koopt met de verkeerde maat zeer klein. Veel vrouwen vinden het soms ook fijn om geen bh te dragen, dan is het zeker aan te raden om een plak bh te dragen. Je draagt dan wel een bh, maar deze voelt niet als een bh aan. Ook bij deze strapless bh’s is het zaak om op de hoogte te zijn van de juiste bh-maat. Deze bh’s kun je vinden in de strapless beha shop www.straplessbeha.nl.