Zomerklaar met de houten zonnebril

Zonnige dagen aan het strand, lange middagen op het terras en heerlijk zonnen in de tuin. De zomer komt er weer aan! Je kunt de zomerkleding tevoorschijn halen of beter nog; nieuwe aanschaffen. De zomertrends voorspellen in ieder geval veel goeds. Het draait vooral om ruitjes, plooien, strepen en bloemen in de nieuwste fashion.
Of je nu met de trends meegaat of liever voor iets tijdloos kiest, vergeet niet de accessoires bij je zomerse outfit. Er is in ieder geval een trend die je niet mag missen: houten zonnebrillen. Zowel voor mannen als voor vrouwen het coolste accessoire van deze zomer. Deze zonnebrillen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en bieden optimale bescherming tegen de straling van de zon.

Zebra of bamboe
Met welke trend je ook meegaat deze zomer, met een houten zonnebril zit je altijd goed. De natuurlijke uitstraling van hout zorgt voor een topcombinatie met willekeurig welke outfit. Het materiaal waar de zonnebrillen van gemaakt zijn is 100% natuurlijk, er is namelijk niks toegevoegd aan het hout. De brillen zijn puur natuur en danken hun exclusieve uitstraling aan de nervenstructuur, die bij ieder stuk hout weer anders is. De brillen zijn handgemaakt en ieder exemplaar is dus uniek.

In de uitgebreide collectie zonnebrillen van Woodiful vindt je ontgetwijfeld het model dat bij je past. Bij het kiezen van een zonnebril kijk je eerst naar het soort hout dat je aanspreekt en vervolgens naar het model en montuur. Kies bijvoorbeeld uit donkerbruin bamboe of stijlvol zebra hout. Aan de benaming van de brillen zal het zeker niet liggen want de brillen dragen namen als Courageous Caramel, Zealous Zebra of een Woodpecker.

Relaxed in de zon
Om de lichtgewicht zonnebril makkelijk mee te kunnen nemen krijg je er een stoere bamboe brillenkoker bij. Natuurlijk kies je een zonnebril uit op looks, maar deze zonnebrillen beschermen je ogen ook nog eens optimaal tegen de schadelijke straling van de zon. De glazen hebben namelijk een UV-400 filter waardoor je relaxed in de zon kunt zijn, zonder te moeten knijpen met de ogen. De houten zonnebrillen hebben meeverende scharnieren en wegen per stuk 20 gram dus ze zijn heel makkelijk om te dragen.