Bespaar op kleding met nieuwe website SuperSales.nl

Vanaf vandaag is het een stuk makkelijker om te besparen op je kledinguitgaven. Via de website SuperSales.nl is het mogelijk om met één zoekopdracht alle mode aanbiedingen van 80 kledingwinkels te doorzoeken, zoals Zalando, V&D, Dress-for-less en De Bijenkorf. Tevens kan je op de website jouw maten en favoriete merken invoeren, waarna je dagelijks gemaild wordt met nieuwe producten die zojuist in de uitverkoop zijn gegaan.

Uit onderzoek blijkt dat bijna 90% van de vrouwen gek is op uitverkoop*. Tegelijkertijd heeft meer dan de helft van deze vrouwen een hekel aan de drukte tijdens de uitverkoop en al helemaal als de gezochte maat niet meer beschikbaar is. Om deze probleem te omzeilen hebben internet-ondernemers Jochem Prins en Pim van den Broek de website SuperSales.nl opgericht.

Frustratie
De website is mede ontstaan uit eigen frustratie. Van den Broek: “We kwamen er geregeld achter dat onze maten niet meer beschikbaar waren tijdens de uitverkoop. Op SuperSales.nl kan je daarom je maten invoeren en opslaan in jouw persoonlijke account, waarna we alleen de aanbiedingen tonen die daadwerkelijk in jouw maat beschikbaar zijn. Tevens kunnen we je dagelijks een mail sturen met de kleding die jíj leuk vindt. Op deze manier ben je als eerst op de hoogte van de koopjes en vis je nooit meer achter het net!”

Op SuperSales.nl staan momenteel zo’n 250.000 kledingaanbiedingen van meer dan 5.000 merken. 130.000 hiervan zijn dameskleding aanbiedingen. De kwart miljoen producten kunnen eenvoudig worden gefilterd op onder andere categorie, maat, merk, kleur en kortingspercentage. Op deze manier blijft er een behapbare hoeveelheid aanbiedingen over die super relevant zijn voor de koopjesjager.

* Bron: wehkampreporter

This entry was posted in Kleding.