Besparen op kleding

Steeds meer mensen zijn bewust bezig met hun maandelijkse uitgaven. Ook bij het aanschaffen van kleding denkt men goed na over de prijs en wil men graag trendy kleding voor lage prijzen. Dit zien we onder andere aan het succes van budget retailers zoals Primark en juist krimp in omzet van de high end retailers. Door de kosten laag te houden in productie processen bieden deze winkels kleding, schoenen en accessoires aan tegen betaalbare prijzen. Hoewel je uiteraard wel wat inlevert op kwaliteit, kun je als je slim kiest zeker leuke deals doen voor weinig geld.

Heb geduld

Als je wilt besparen op je kleding uitgaven dan is geduld een schone zaak. Koop niet impulsief maar neem de tijd om het aanbod van de verschillende winkels in de winkelstraat (of online) met elkaar te vergelijken. Wie weet kom je iets net zo leuks tegen voor een betere prijs. Wacht ook in de uitverkoop eens wat langer tot alles nog verder afgeprijsd is, er blijft altijd wel wat leuks over.

Van ruilen komt huilen?

Organiseer eens een gezellig kleding/accessoires ruilavondje met je vriendinnen. We hebben allemaal kledingstukken in onze kast hangen waarvan we weten dat we ze nooit meer aan gaan doen, maar toch zijn ze eigenlijk nog goed. Waarom dan niet eens een gezellig ruilavondje organiseren?

Kortingscodes

Als je regelmatig online kleding koopt bij winkels zoals Wehkamp en Zalando bijvoorbeeld, zoek dan eens naar kortingscode alvorens de bestelling te plaatsen. De laatste tijd zie je steeds meer kortingscode websites verschijnen die je een overzicht geven van de laatste codes die je online kunt gebruiken. Elk procentje korting is toch weer mooi meegenomen.

This entry was posted in Kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *