Mode trends 2013-2014?

Langzaam aan verdwijnt de zomer in Nederland en maakt plaats voor de herfst en de winter. Dat betekent ook dat de zomerkleding weer diep kan worden opgeborgen in de kast en plaats kunnen maken voor de winterkleding. Welke trends zullen wij echter tegen komen deze herfst en winter?

Denim all-over

Een trend die al langer speelt en nog niet zal verdwijnen in het straatbeeld is denim op denim. Door een leuke blouse te combineren met een hippe jeans zal je trendy de deur uit gaan. Deze casual look is momenteel erg hip en mag dus ook zeker niet gemist worden dit seizoen.

Color blocked

Een trend die wij erg leuk vinden is de color blocked outfit. Zo zijn de color blocked jurkjes al langer te zien: bijvoorbeeld een color blocked jurkje in zwart en wit, ideaal te dragen als een jurkje voor een bruiloft. Het is hierbij leuk om eenvoudige kleuren te combineren, bijvoorbeeld zwart en wit, maar ook felle kleuren zoals geel en roze.

Tartan prints

Tartan, de Schotse ruit, is een chique stof en is ideaal om te dragen tijdens de herfst. Door te kiezen voor tartan krijg je een nette uitstraling. Een rokje met een tartan print is bijvoorbeeld goed te dragen naar het kantoor toe.

Printsneakers

Wil je gaan voor een casual look, dan zijn de sneakers met hippe prints onmisbaar. Geïnspireerd op de natuur en/of dieren, of gebaseerd op de color-blocking trend een combinatie van een aantal kleuren, het kan allemaal.

Wat is in jouw kast onmisbaar deze winter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *