Merk overhemden

Een overhemd is een kledingstuk voor het bovenlichaam, een overhemd wordt vooral gedragen door mannen. Vrouwen kunnen ook een overhemd dragen maar dan wordt het eerder een blouse genoemd. De meeste overhemden bestaan uit een dunne stof zoals katoen, linnen of viscose. Een overhemd is al heel lang een populair kledingstuk en ook veel merken maken daarom overhemden. Overhemden worden in verschillende vormen gedragen en het past bij bijna elke gelegenheid. Vaak worden overhemden onder een pak gedragen maar je kan ook een overhemd op het strand dragen. Door al deze draaggelegenheden zijn er veel verschillende soorten overhemden in verschillende kleuren en maten. Er zijn verschillende merken die overhemden in hun assortiment hebben neem bijvoorbeeld Profuomo overhemden en Olymp overhemden.

Overhemden van Profuomo

Een luxe herenmodemerk op het gebied van overhemden en herenmode accessoires is Profoumo. Profoumo heeft een moderne collectie die zich onderscheidt van andere collecties en merken door het Italiaanse design en kwaliteit. Profoumo is een Italiaans merk dat al sinds 1934 produceert in de beste overhemden en accessoires. Alle Profuomo overhemden zijn modern, fit en gemaakt van 100% katoen. Ook een groot voordeel van de overhemden van Perofoumo is dat ze strijkvrij zijn. Dat is natuurlijk erg handig. De overhemden zijn strijkvrij omdat er hoge kwaliteit materiaal wordt gebruikt voor de overhemden. Alle overhemden van Profoumo staan garant voor kwaliteit en hebben een ideale pasvorm.

Overhemden van Olymp

Het bekende overhemden merk Olymp bestaat als sinds 1951. Het werd bekend door de strijkvrije overhemden en is nu ook bekend door vlekvrije stropdassen, heren truien en poloshirts. Het merk Olymp is vooral populair geworden door goede kwaliteit, hoogwaardige materialen, afwerking en de lage prijs van de shirts. Olymp overhemden is verkrijgbaar in wel 40 landen en in Duitsland zit de marktleider. De klanten van Olymp zijn zeer tevreden over de lekker zittende overhemden en het grote assortiment dat Olymp aanbiedt. De Olymp overhemden kun je ook overal bij dragen.

This entry was posted in Kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *