De beste herensokken, dat zijn Falke herensokken

Vandaag even wat anders. We interviewen iemand die recent op heren sokken jacht is gegaan en van alles geprobeerd heeft. Tim gaat jullie alles vertellen over zijn herensokken ervaringen. Without further ado, hier is Tim.

Hallo beste lezers, ja ik was dus dringend op zoek naar nieuwe sokken. Bijna al mijn huidige sokken collectie zijn of kapot gebeten door onze hond Max, of gewoon versleten door dagelijks gebruik. Ik begon mijn zoektocht offline. Bij de Zeeman in het dorp ben ik wezen kijken en toen ook de Action en Hema. Eigenlijk alles pauper kwaliteit. Dit zijn het type sokken die zo snel verslijten. Dat wil ik niet nog een keer ervaren je weet wel een ezel stoot zich niet twee keer tegen dezelfde steen toch?

Enfin, we hebben in ons dorp geen speciale luxe herenmode winkel dus ik vermoed toch dat ik online op het web mijn zoektocht moet continueren. Dus dat ging ik doen. Kwam ik al snel uit na een Google zoekopdracht op Hemdvoorhem. Dan heb je ook zoiets van he wat gek, dat zijn toch overhemden gasten. Nee hoor ze hebben ook bizar veel sokken. Ik moet eerlijk toegeven ik was totaal overwhelmed toen ik hier arriveerde, je ziet door de bomen het bos bijna niet meer.

Anyway, al snel werd mij duidelijk dat een van de best verkochte merken dat is Falke en niet zonder reden. Zij zijn echt innovatief op sokken gebied. Zo hebben zij speciale linkervoet en rechtervoet sokken. Als je sokken koop bij de Hema ofzo, dan heb je altijd sokken die gewoon aan beide voeten kunnen, maar blijkbaar is beter als je toegewijde sokken hebt per voet. It makes sense.

Enfin, aan het einde van de dag koos ik Falke sneaker sokken: de falke sneakersokken sectie bij hemdvoorhem.nl. Fijne sokken, lekker kort lekker luchtig top. Oh en voor het sporten heb ik dan nog bijgekocht Falke Run. Hier vind men Falke run sportsokken hemdvoorhem.nl. Ik hardloop namelijk dagelijks dus dan is het wel fijn om daar speciale sokken voor te hebben.