Interview met sieraden fanaat Marianne

Vandaag een interview met Marianne. Marianne is een vrouw van 34 jaar, dagelijks werkzaam als medewerker bij een verzekeraar. Maar buiten haar werk fervent verzamelaar van sieraden. Vandaag laten we haar aan het woord, omtrent haar laatste bevindingen op sieraden vlak.

Dus bij deze hier is Marianne. Hallo beste lezers. Ik heb de afgelopen maanden een leuke vondst gedaan. Tijdens het online speuren naar leuke sieraden winkeltjes kwam ik IkBenSieraden tegen. Dit is een webwinkel met een groot aanbod aan kettingen, oorbellen en armbandjes en nog veel meer tegen discounter prijzen. De prijzen zijn zo extreem laag dit heb ik nooit eerder gezien. Dus hier kan ik echt naar hartenlust shoppen zogezegd. Ditmaal wil ik uitlichten wat leuke armbandjes die ik gevonden heb.

Allereerst was ik naarstig op zoek naar een armbandje voor mijn vakantie in Ibiza. En ik zag dat IkbenSieraden speciale Ibiza armbandjes in de verkoop heeft. Hier vind je alle leuke ibiza armbandjes bij ikbensieraden.nl. Ik koos uiteindelijk een leuk armbandje met handgemaakte kralen. Deze armband valt echt in die boho IBIZA stijl dus zeker een perfect accessoire voor mijn aankomende vakantie op dit magische Spaanse eiland. Die is al binnen!

Dan wilde ik ook nog voor thuis, een gedegen duurzaam leren armbandje. Nou daar hebben ze ook een groot assortiment voor. Kijk hier de leren armbanden van ikbensieraden.nl. Prachtig leren knopen armbandje kocht ik uiteindelijk. Draag hem nu ten tijde schrijven dit stukje, iedere dag! Het Ibiza armbandje heb ik iedere dag aangehad tijdens mijn vakantie aldaar. Ik kreeg complimenten erover van mijn vriendinnen die mij vergezelde op deze vakantie. Echt een geslaagde aankoop dus. Dit smaakt zeker naar meer en ik denk wel dat ik vaker bij IkBensieraden ga kijken, dus de website heb ik toegevoegd aan mijn favorieten in Firefox. Ik zal je dan ook op de hoogte houden van de nieuwste aankopen.