Drukke en dierlijke prints de trend voor de komende winter

Vorige winter zagen we bij dames de blokhak, hoge laarzen en schoenen met een puntige neus veel terugkomen op straat. Wat wordt de trend van komende winter en wat zeker niet? Wij hebben het uitgezocht.

De schoenen of rijglaarzen met een ronde neus van vorige winter kunnen weer diep de kast in. Wat deze winter veel zal worden gedragen zijn schoenen, hakken of laarzen met felle en drukke prints. We gaan terug naar ons dierlijke instinct en kiezen met deze must-have de meest opvallende prints.  Daarnaast zal deze winter in het teken staan van stijlvolle schoenen met een loafer. Een loafer komt deze winter terug bij zowel killer heels als platte schoenen. Deze trend is bijvoorbeeld al gezien bij de designers Lanvin, Jil Sander en Viktor & Rolf.

Een opvallende, niet voor iedereen geschikte trend zijn gladiator laarzen. Deze laarzen zijn echter niet voor iedereen weggelegd, maar de gladiator laarzen zijn veel te zien op de catwalk en worden veel gedragen door de celebs van dit moment. Het moeilijke aan deze trend is dat deze laarzen kleiner doen lijken en is daarom niet geschikt voor dames met korte benen. De laarzen die hierop aansluiten en niet perse ongeschikt zijn voor een type vrouw, zijn de cut out boots: laarzen die open zijn aan de zijkant. Naast de cut out boots zullen steeds meer sexy, (gedeeltelijk) transparante hoge hakken te zien zijn.

Een erg gedurfde trend zijn de dikke zolen die te zien zullen zijn deze winter. Het kan deze winter niet dik genoeg! Een voordeel van deze trend: onstabiel lopen is er niet meer bij, in plaats van bij hoge, dunne hakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *