Nieuwe schoenen kopen

De een kijkt er weken naar uit en de ander doet het omdat de oude schoenen versleten zijn. Vaak is het van tevoren moeilijk in te schatten welke schoen lekker loopt. Elke nieuwe schoen heeft wel een aantal dagen om in te lopen. Die tijd heb je niet in de winkel of als je online besteld. Je kan voor veilig gaan en hetzelfde paar kopen als de oude. Per merk kan de schoenmaat in centimeters behoorlijk verschillen. Ga jij voor kwaliteitsmerken als Fred de la Bretoniere of van Bommel. Of koop je voor hetzelfde geld liefst enkele paren. Bezuinigen op een goede schoen is niet aan te raden, omdat je last kan krijgen van je rug en voeten. Toch zijn er ook goedkopere merken met kwaliteitsschoenen.

Meer dan de helft van de kinderen in Nederland loopt op verkeerde schoenen. Hierdoor kunnen de kinderen op latere leeftijd klachten krijgen. Omdat de schoenen van kinderen snel slijten kopen veel ouders goedkope paren. Vaak zijn de schoenen snel versleten en moet u per seizoen meerdere keer terug naar de winkel. Het is aan te raden om per seizoen naar een goede schoenenzaak te gaan. Hier worden de voeten van uw kinderen nauwkeurig opgemeten en krijgt u een persoonlijk advies. Schoenen van leer ademen goed en bovendien ondersteunen ze de voet waar nodig is.

Vindt je de prijzen te duur ga dan op zoek naar een kortingscode van uw favoriete schoenenwinkel. Zalando, Omoda en van den Assem zijn enkele winkels die werken met een actiecode of kortingscode. Soms zijn ze goed verstopt op de website van de betreffende schoenenwinkel.  Deze website verzamelt alle kortingscodes voor u waardoor u niet meer hoeft te speuren. Kijk ook altijd op de Facebook en Twitter van de betreffende schoenenwinkel voor kortingen.

This entry was posted in Overige.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *