Lipstick

Veel dames voelen zich met lipstick op hun lippen pas echt op en top vrouw. Ga je voor klassiek rood of juist voor een meisjesachtige peachy kleur die lekker zomers staat? Bij The Make Up Spot kun je jouw ideale lipgloss of lipstick kopen.

Lipstick finish

Naast de kleur, bepaalt ook de finish van een lipstick wat je uitstraalt en hoe de lipstick staat. Een glanzende finish kan heel mooi en feestelijk staan, maar een trend die erg in opkomst is, is de matte finish. Een matte finish staat vaak net iets sjieker en ingetogener. Kies voor een mooi contrast voor een matte lipstick met een felroze knalkleur. Ook kun je juist voor een nude kleur gaan, dit geeft met een matte finish ook een erg mooi effect.

Lipstick of lipgloss

Wil je glanzende lippen met niet al te veel kleur en hou je van glitters? Kies dan voor een lipgloss en je zult niet teleurgesteld zijn. Om je lipstick extra te laten glanzen en opvallen, kun je er ook voor kiezen om een lipgloss over je lipstick aan te brengen. Zorg er wel voor dat de kleur overeenkomt. Je lippen knallen dan lekker, helemaal geschikt voor een avond uit met vriendinnen.