Pantysokjes en ondermode

Ook de kleding die men niet ziet bepaald hoe u eruit ziet, en bovendien hoe u zich voelt!

Ondermode

Heel veel vrouwen onderschatten het belang van de juiste ondermode. U kunt wel denken: “het zit onder mijn kleding, niemand die het ziet, dus het maakt niet uit wat voor ondermode ik draag.” Echter niets is minder waar. Ten eerste bepaald de ondermode die u draagt hoe de rest van uw kleding valt. Comfortabele ondermode in de juiste maten, die uw lichaam op de juiste plaatsen ondersteund, zorgt dat u er direct beter uitziet. Maar dat is niet alles. Onderzoek heeft uitgewezen dat vrouwen die sexy ondermode dragen zich een stuk aantrekkelijker en zelfverzekerder voelen, zelfs al ziet niemand wat ze onder hun kleding aan hebben. Kortom, investeren in de juiste ondermode is geen overbodige luxe! Neemt u bijvoorbeeld eens een kijkje in het uitgebreide assortiment ondermode van Elzinga kousen. Of u nu op zoek bent naar een sexy setje, shapewear of comfortabele ondermode om in te sporten, hier heeft u keuze te over.

Pantysokjes

Voor wie graag pumps draagt, maar liever niet met blote voeten in haar schoenen gaat, zijn pantysokjes werkelijk onmisbaar! Pantysokjes, die ook wel footies worden genoemd, zijn een prima alternatief voor die dagen wanneer u geen panty wilt dragen maar wel iets aan uw voeten wilt hebben. Doordat pantysokjes zweet absorberen, voorkomen ze nare geurtjes. Bovendien voorkomen ze het ontstaan van blaren. Kortom, een must have voor elke vrouw!

Pantysokjes zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Er zijn dunne pantysokjes van 15 denier, maar ook dikke van 70 denier en alles daar tussen in.

This entry was posted in Kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *