Rode lingerie

Je hoort wel vaker iemand zeggen dat rood zijn of haar favoriete kleur is. Het is meestal ook de kleur die gebruikt word om iets stouts of slechts aan te geven. Dit is nu nou precies de reden dat men gek is op rode lingerie. Het maakt niet uit of het een vrouw is die zichzelf in de spiegel bekijkt , of een man die naar zijn vrouw kijkt in een nieuwe set rode lingerie , het ziet er voor beiden even sexy uit.

Vrouwen weten al hoe ze een man moeten verleiden om iets gedaan te krijgen of om uiteindelijk hun zin te krijgen. Ze neemt de tijd om in een lingerie zaak te stappen en een leuke set lingerie uit te kiezen om te zorgen dat ze haar zin zal krijgen. En als ze dan een rode set kiest is haar plan reeds voor de helft geslaagd. Ze kiest dan eentje die ook precies zit rond haar en waarvan ze weet dat jij als man houd. En ja, als ze uiteindelijk tevoorschijn komt met haar nieuwe set lingerie aan zit jij als man wel zeker niet stil. Je raakt automatisch opgewonden door de kleur. Het heeft een effect van stout denken en geile fantasieen opbrengen bij mannen en elke keer dat we het zien en ervan kunnen genieten krijgen de vrouwen hun zin.

Mannen zijn vaker hitsig dan vrouwen en dat maakt dat ze ten aller tijde zin hebben om lekker stout te doen. Het zal misschien niet zo vaak voorkomen dat een man voorstelt naar een lingerie zaak te stappen maar hij dat doen zullen ze de zaak zeker niet verlaten zonder dat hij zin vriendin heeft overtuigd een set rode lingerie te nemen naast wat ze zelf al heeft gekozen. Iets speciaals voor hem. En natuurlijk kunnen we dan maar niet snel genoeg thuis aankomen om je het te laten aantrekken. We zitten ongeduldig maar braaf te wachten tot je naar ze toekomt in hun favoriete kleur aan je lichaam.

Zowel mannen als vrouwen genieten van rode lingerie en het effect dat ze hebben op onze gemoedstoestand . Dus als je van plan bent iets leuks te doen samen of je misschien je partner zou willen verrassen, neem dat een set rode lingerie en maak het leuk. Het zal de relatie versterken en het eigen gevoel van de vrouw hoog houden.

Herenlingerie

Tegenwoordig is lingerie niet alleen voor vrouwen beschikbaar, maar ook mannen kunnen tegenwoordig aan de slag met lingerie! Deze is niet alleen in gay scene populair, maar ook in de meer hetero sfeer is dit een opkomend fenomeen.