Stijlvol op pad met Fred de la Bretoniere

Het is winter en langzaam maar zeker begint de temperatuur tot onder het vriespunt te dalen. Dat betekent dat het tijd wordt om je warm te kleden. Voor sommige mensen reden om over te gaan op vormloze truien, eskimo-achtige jassen en schoenen die warmer zijn dan mooi. Zonde, want ook tijdens de winter kun je nog altijd een stijlvolle outfit aantrekken, zonder dat je het koud krijgt.

Van top tot teen goed gekleed, maar ook warm

Meestal is juist de winter een goede periode om te laten zien dat je gevoel voor mode hebt. In de zomer is het (zelfs in Nederland) nog wel eens te warm om teveel kleding aan te trekken. Des te meer kleding heb je tijdens een koude Hollandse winter nodig. Van een leuke muts tot mooie schoenen, juist in de winter is het your time to shine als fashionista.

Tijdens de winter is het fijn om warme, hoge schoenen te dragen. Met lage schoenen verlies je veel warmte via je voeten, wat je met halfhoge of hoge schoenen makkelijk kunt voorkomen. De laarzen van Fred de la Bretoniere zijn hier uitermate geschikt voor.

Laarzen van Fred de la Bretoniere

Fred de la Bretoniere is een schoenen- en tassenmerk vernoemd naar de Amsterdamse oprichter van het merk. De naam van Fred de la Bretoniere staat al tientallen jaren gelijk aan hoge kwaliteit schoenen en tassen is een gevestigde naam in de modewereld. De laarzen van Fred de la Bretoniere worden gemaakt van de beste kwaliteit materialen en blijven daardoor lang in goede conditie, zelfs in winterse Nederlandse omstandigheden. Voor een gemiddeld paar laarzen van Fred de la Bretoniere betaal je tussen de € 100 en € 200.

Een paar leren laarzen van het merk vormen een perfecte aanvulling op je winteroutfit. De stijlvolle laarzen zien er goed uit, maar bieden daarnaast voldoende comfort en warmte om de koude maanden door te komen.

This entry was posted in Kleding.