Tommy hilfiger polo

Thomas “Tommy” Hilfiger is een Amerikaanse mode-ontwerper en bekend voor de oprichting van het gelijknamige lifestyle merk (1985) met zijn gekende rood, wit en blauw logo.
De trendy sportkleding voor mannen is later uitgebreid naar dameskleding en verschillende luxe artikelen zoals parfums. Europa is nog steeds in de ban van dit label dankzij een kwalitatieve collectie die stijl met trends wil combineren.

Tommy hilfiger polo bestellen
De polo is en blijft een populair item. Oorspronkelijk was dit een een shirt geschikt voor het dragen tijdens het spelen van polo. Toen was de kraag voorzien van knopen om ze te hechten zoals dit nu gebruikelijk is bij herenhemden.

De poloshirt van Tommy hilfiger is een shirt gemaakt van dikke stof die toch aangenaam dragen is tijdens de zomer,met kraag en 2 tot 4 knopen aan de nek. Hij wordt nog steeds in neutrale kleuren verkocht aan sporters en als vrije tijdsshirt.

Bekijk hier de collectie van Tommy hilfiger outlet: prima kledij aan zachtje prijzen.
Items zijn afkomstig van een vorige collectie.

Een polo voor je basisoutfit
Sommige kledingstukken behoren tot de standaarduitrusting van je garderobe. De polo is daar zeker één van. Onze outletstore verkoopt polo’s van het bekende merk Tommy hilfiger tegen lagere prijzen. Profiteer snel van de aangeboden kortingen!

Met een polo kan je alle kanten op. Bij mannen staat hij casual met wat knoopjes open en jongensachtig dichtgeknoopt. Bij dames past hij onder een trui, als sportkledij
Kies uit het gamma eenvoudige polo’s : met perfecte fit!
Of ga voor een subtiel detail, dat zorgt voor een individuele toutch.
Of kies voor een polo met een print, dat maakt van uw shirt een eye-catcher.

Tommy hilfiger outlet
Wil je een Tommy hilfiger polo bestellen? Dan kan je online bij ons terecht. Wij hanteren dezelfde manier van werken als alle ander online winkels, maar bieden wel hoge kortingen aan. Neem vrijblijvend een kijkje!