Waarom ik mijn lenzen en zonnebrillen online koop

Sinds ik klaar ben met school en niet meer thuis woon moet ik echt op de centen gaan letten. Voorheen werd alles geregeld door mijn ouders en hoefde ik nergens meer op te letten. Ik ben erachter gekomen dat het veel zwaarder is dan ik had verwacht, ik moet nu zowat elke cent omdraaien voordat ik hem uitgeef. Vooral de vaste lasten vallen hoger uit dan ik had verwacht.

Voorheen kocht ik bijvoorbeeld mijn lenzen en zonnebrillen bij een opticien, maar nu doe ik dat via de webshop http://www.fuva.nl omdat het daar gewoon veel goedkoper is. Normaal betaalde ik voor mijn lenzen 300 euro per jaar en nu ben ik nog maar 120 euro per jaar kwijt. Dit scheelt gewoon 180 euro per jaar die ik heel goed kan gebruiken. Daarnaast kocht ik altijd zonnebrillen van het merk ray-ban bij onze opticien voor rond de 150 euro, nu ben ik nog maar 110 euro kwijt voor een goede zonnebril.

Zonnebril

Ik leer nu wel om verder te zoeken dan mijn neus lang is. Er zijn vaak goedkopere plekken voor de dingen die je nodig hebt maar het is altijd even zoeken. De orientatiefase is wat langer maar dan heb je ook wat. Voordat ik bij Fuva.nl kwam had ik al meerdere webshops bekeken maar Fuva sprong er echt uit voor me. Via een live chat service kreeg ik direct antwoord op de vragen die ik had. Doordat ik direct iemand kon spreken was er ook meer vertrouwen. Voorheen kocht ik niet zo vaak via het internet omdat ik allemaal slechte verhalen hoorde over oplichtings bedrijven. Maar gelukkig was de medewerker van Fuva heel open en gaf alle mogelijke informatie. Dit is voor mij de webshop waar ik de komende jaren mijn zonnebrillen en lenzen ga kopen.