Viva Italia!

Inderdaad lang leve Italië, want dankzij Italië hebben we Guccio Gucci, Miuccia Prada, Giorgio Armani en nog veel andere Italiaanse modeontwerpers. Door Italië zien zien onze straaten er een stuk mooier uit en is de boodschap van de mode beter verspreid, dus lange leve de Italiaanse mode.

Italiaanse mode is inmiddels wereldwijd bekent en het is onmogelijk dat je over staart loopt en niet gelijk mensen tegenkomt dat de Italiaanse mode dragen, want de Italiaanse merken zijn onwijs groot geworden. Zelfs in onze kleine kikkerlandje zien we de mooie Italiaanse mode en merken we de invloed ervan om ons heen. Zelfs de Nederlandse modeontwerpers, worden geïnspireerd door de Italiaanse mode en dat zie je duidelijk terug in de kleding dat ze ontwerpen.

Waar vroeger nog Parijs de modestad was, is nu Milaan het onbetwiste modestad van de wereld. Alle grote modehuizen zijn dan ook vertegenwoordigd in Milaan en dat maak het een geweldige stad om in te shoppen. Het is zeker een stad, dat je minimaal 1 keer in je leven bezocht moet hebben, zeker als je van mode houd, want de Italiaanse mode leeft in Milaan.

Laten we met hopen dat we nog lang mogen genieten van de Italiaanse mode en dat ze ons steeds weer blijven verassen, Viva Italia! Meer weten? Kijk op een van de onderstaande websites:

·         fashionitalia.nl

·        Sans-online.nl