Serieuze concurrentie voor 5S en S5

Als je de doorsnee consument vraagt naar wat hij/zij denkt wat de beste mobiele telefoon op dit moment is zal het merendeel antwoorden met een van de paradepaardjes van Apple of Samsung. Deze producenten gelden al jaren als de toppers op de markt en leken een eenzame stijd te voeren aan de top van de telefoonlijst. Toch staan de andere producenten ook niet stil en dat bewijst bijvoorbeeld Sony met hun vlaggenschip: de Sony Xperia Z2.

De beste camera ooit in een smartphone

Het Sony Xperia Z2 abonnement is momenteel behoorlijk in opmars. Consumenten hebben met de komst van deze telefoon opeens een optie naast Samsung en Apple erbij gekregen met deze sterke tegenhanger van Sony. Volgens de ontwikkelaars van de Xperia Z2 bevat deze de beste camera ooit op een smartphone en is deze vergelijkbaar met een gemiddelde compactcamera. Met de 20.7 megapixels en vergrote sensor schiet je de meest perfecte foto’s en video’s ooit. Video kan zelfs in 4K opgenomen worden en daarmee is de Sony Xperia Z2 de eerste smartphone ter wereld.

Waterdichte Xperia Z2

Wat verder erg sterk is aan dit toestel is, buiten zijn geweldige specificaties, is het feit dat deze telefoon waterdicht is en ook stof maakt geen kans meer. Zo kan men genieten waar en wanneer men maar wil. Zelfs wandelend door de regen zonder paraplu kan men het scherm blijven bedienen en genieten van de beste geluidskwaliteit die de Xperia Z2 te bieden heeft. Met of zonder koptelefoon. Het is een waar genot om naar muziek te luisteren op de stereo speakers. Ook daarin is Sony de eerste ter wereld en hard op weg om de concurrentie voorbij te streven.

This entry was posted in Overige.